ayu's FotoPage

By: ayu hafiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 25-Sep-2009 10:24 Email | Share | | Bookmark
detik kelahiran airis mia darwisyah

airis slpas 2 jam dilahirkan
airis...lahirmu umpama kain putih...
 
View all 4 photos...


Friday, 25-Sep-2009 10:23 Email | Share | | Bookmark
AIRIS MIA DARWISYAH

kelahiran yang dinanti


Friday, 25-Sep-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark
detik kelahiran airis mia darwisyah

BARU SPAI HOS. ANNUR
 
 
View all 4 photos...
8.00 am- Pagi ni aku pg regular check up kat Annur.. tp mmg dh decided ngn doc kham nk besalin esk..sama dengan besday papa nye..26/9/09..brg2 bby sume aku dh bwk kt dlm kete tkt aku n my hubby tkr plan lak nak msk hos hr ni… dh bncg2 ngn doc kham, die stuju admit wad hr ni n trus induce utk kuarkn bby.. doc sruh kmi g mnum dlu n pkul 10 baru admit ward. Kami g minum kat kopitiam blkng hos annur.. k lang n famly die smpat g dtg mnum ngn kami..termasuklah sepupu2 airis yng 2 org tu, abg haikal n kakak dania..


10.00 am – lps mnum aku trs amik brg2 bby dlm kete n trus pg ke hos annur utk admit ward…dlm hati tkut pun ada, ye la mane tak nye.. dah la tak skit, cume pg menyerah diri je..aku dh terpikir, msti skit induce ni same je skitnye mse aku bersalinkan arwah abg iaris dulu… tapi aku redha.. nk buat mcm mane, demi utk mjga n mnyelamatkn kndungan yg ni, aku rela buat ape saje. Lps dftr kat kaunter bwh, aku trus dihantar ke ward orkid.. sampai je situ, sempat g kami bergambar. Staff nurse kt situ bagi aku baju uniform hos wna kuning. Aku trus pakai… mase ni x plak rase tkut..rase sronok sgt sbb xlame g nak tgk anak yang aku kndung ni lahir ke dunia..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net